Olieanalyse DashboardOnline Olieanalyse Dashboard

Onze exclusieve web-based olieanalyse data management applicatie, helpt om oliemonstername rapporten te ontvangen en acties te ondernemen gebaseerd op belangrijke onderhoud aanbevelingen.

De web gebaseerde software komt met een variëteit aan hulpmiddelen en mogelijkheden om u te helpen de juiste prioriteit aan de onderhoudstaken te geven, veel voorkomende trends te ontdekken en het lezen van rapportages eenvoudiger te maken.

Enkele mogelijkheden:

   • Online aanmelden van oliemonsters
   • Machine management
   • Wie ontvangt olieanalyse rapporten per email
   • Navigatie, filters en sorteer functies
   • Interactieve olieanalyse rapporten
   • Zelf instelbare KPI en management rapporten
   • Website en rapporten in verschillende talen waaronder Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Interactieve olierapportages

   • Ontvang Automatisch Resultaten
    Test resultaten en onderhoudsaanbevelingen worden aangeleverd op de wijze en het tijdstip dat u wenst. U kunt de software instellen om losse PDFs te mailen voor elk monstername rapport, dagelijkse of wekelijkse samenvattingen. E-mails kunnen worden gefilterd om ontvangers enkel te informeren wanneer de resultaten alarmerend zijn en vele andere instel mogelijkheden.
   • Instelbaar Dashboard
    Het aanpasbare dashboard organiseert de belangrijke informatie op een centrale locatie. De intuïtieve bediening en persoonlijke waarschuwingen helpen u met het elimineren van onnodige data en meldingen zodat u zich kunt concentreren op de meest urgente zaken. Of u nu een wagenpark of een fabriek vol apparatuur beheert, het voorkomt dat problemen er tussen door glippen.
   • Interactieve Mogelijkheden
    Met 24/7 toegang tot de web applicatie, kunt u de vele aspecten van uw vloeistof analyse managementprogramma beheren wanneer u dat wilt en van waar u dat wilt.

Management Hulpmiddel

Onze management rapporten zijn snel, informatief en krachtig en geven u het inzicht om het olieanalyse programma te beoordelen ongeacht het aantal machines of test frequentie.

Management rapporten zijn aanpasbaar om grote aantallen componenten of enkele kritische machines weer te geven. Het biedt de mogelijkheden om oliemonstername frequentie, doorlooptijd, acties of gemeenschappelijke problemen te identificeren. Eenmaal ingesteld, kan de applicatie worden ingesteld om het rapport met een frequentie of direct verzonden te laten worden. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen dezelfde inzichten heeft en de machines in goede staat blijven.