smeermiddel

Smeermiddel Magazine 2016-07

Maandelijks wordt het smeermiddel magazine Lubes’n’Greases uitgebracht door LNG publishers. Het onafhankelijke magazine voor de EMEA regio over smeermiddelen, basis oliën, additieven en de smeermiddel verpakkingsindustrie in Europe, het Midden Oosten en Afrika. Boordevol informatie over marketing en technologische trends, half fabricaten, wet en regelgeving en OEM specificaties en de uitdagingen die eind gebruikers van smeermiddelen en vetten hebben en de oplossingen die voor hen werken. Daarnaast elke maand het laatste nieuws, uitgewerkte voorbeelden en informatieve opiniestukken.

smeermiddelZich aanpassen aan de veranderende mondiale Demografie

Een verschuiving is aan de gang op het gebied van vraag patronen. Het kritieke punt is dat voor de eerste keer in de geschiedenis, de vraaggroei in de meeste landen wordt gedreven door de behoefte van een lagere inkomsten, lagere uitgaven generatie van mensen boven de 55 jaar oud.


smeermiddelKansen en uitdagingen in India

De Indiase smeermiddelen industrie is aan de vooravond van een aantal belangrijke veranderingen die aanzienlijk de inzichten van de bedrijfsvoering kunnen veranderen. Net als in andere regio’s in de wereld, zullen voor deze eisen betere smeermiddelen nodig zijn met een hogere kwaliteit basisolie.


smeermiddelBelangrijke factoren in de ontwikkeling van een scheepvaart smeermiddel

Er zijn grote veranderingen aan de gang voor scheepvaart zuigermotor waardoor smeermiddel ontwikkelaars voor aanzienlijke technische uitdagingen staan. Voldoen aan de behoeften van de veranderende markt vraagt om nieuwe additieven en het formuleren van technologieën die aan de meest veeleisende prestatie eisen voldoen.


smeermiddelVAE strijd om de Synthetische Olie Hub te worden

De Verenigde Arabische Emiraten zou binnenkort zijn positie als toonaangevende synthetische basisolie blending locatie kunnen versterken. Een industrie expert concludeert dat dit is te wijten aan het feit dat de ervaring van het land en de regelgeving hen een aanzienlijke voorsprong geeft.