Smeertechniek Training

9, 10 en 11 Mei 2017 Training ML I Smeertechnisch onderhoud

De data voor de komende Noria Machinery Lubrication I opleiding ML I staan vast. De meer dan basis opleiding voor het smeertechnisch onderhoud wordt gehouden op 9, 10 en 11 Mei met direct op vrijdag 12 Mei het officiele en product onafhankelijke ICML examen. De opleiding is verplichte kost voor iedereen die met smeertechnisch onderhoud bezig is of daar direct bij betrokken is. De training is vol met vele facetten van Tribologie, Olien en Vetten en Benodigdheden, Opslag en Omgang met vele herkenbare toepassingen. De ML I opleiding biedt een volledige basis voor het opzetten van een goed en betrouwbaar smeertechnisch onderhoudsprogramma. Het geeft vele openingen, informatie en handvatten voor het opzetten en beheren van een “Excellent” onderhoudsprogramma. Het nemen van de oliemonsters, Het interpreteren van de olierapportages, De beste selectie en locaties voor de vele verschillende reinheidsfilter en waar moet deze aan voldoen. Een compleet basispakket voor leveranciers van producten als de gebruikers in het productieproces.

9 – 11 Mei 2017

De training was heel erg goed en is een must voor alle maintenance managers!
We hadden natuurlijk ook een top leermeester! Het is altijd prachtig om zoveel kennis bij elkaar te hebben in een training.

Noria leverende direct bruikbare kennis, welke resulteerde in het wijzigen van hoe wij omgaan met smeermiddelen en smeersystemen

Tot ik deelnam aan deze training. had ik geen idee hoe slecht onze Best Practice aanpak was. Verbeteringen zijn eenvoudig, aanpassingen simpel.

Training ML1

Tijdens de smeertechnische training leert men:

– De meest effectieve smeermethodes voor betrouwbaardere machines.
– Hoe wordt een veilige en effectieve smeeropslag en smeerprogramma opgezet.
– Hoe selecteert u het juiste filter voor het filtreren en wat is de meest optimale montage plaats.
– Smeermiddelen identificatie en coderingsystemen, wat werkt en wat niet.
– De beste industriële procedures voor het smeren van elektromotorlagers.
– Hoe krijgt u het juiste smeermiddel, in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats en op de juiste tijd.

 

 

ICML smeertechniek examen

ICML certificate Kees VeltmanMet het behalen van het examen wordt je benoemd tot Machinery Lubrication Technician, een wereldwijd erkend certificaat dat wordt uitgegeven door ICML – “International Council for Machinery Lubrication”. ICML biedt verschillende certificaten voor de Machine Lubricant Analyst (MLA), Machinery Lubrication Technician (MLT) en Laboratory Lubricant Analyst (LLA). ICML heeft bij het ontwikkelen van zijn examenprogramma’s rekening gehouden met de richtlijnen van de Amerikaanse National Commission for Certifying Agencies (NCCA) en voldoet aan de ISO 18436-4 en 18436-5 normen.

Het examen bestaat uit Nederlandstalige meerkeuze vragen over de tijdens de training behandelde onderwerpen.
Geslaagde kandidaten worden door ICML gecertificeerd en ontvangen een certificaat en worden ingeschreven in het online register.