Cyclops L Datalogger Software

AMETEK LAND, Een van de wereldleiders in contactloze temperatuurmeting voor industrieën zoals staal, glas, cement en olie & gas, heeft een innovatieve nieuwe App voor Cyclops, zijn marktleidende draagbare infrarood thermometer gelanceerd.

De Cyclops Logger App, die nu beschikbaar is voor GRATIS op Google Play te downloaden, verbetert Cyclops bediening door waardoor het nog makkelijker voor iedereen met een smartphone of tablet om live gegevens van een vast te leggen en te delen Land Cyclops draagbare thermometer.

De app is voorzien van een unieke -routemodus management systeem dat ervoor zorgt temperatuurmetingen worden opgenomen aan vooraf geconfigureerde locaties. Enkele of meerdere routes kunnen worden geüpload naar de app, met de optie om vooraf tegen een verscheidenheid van parameters zoals emissiviteit en raam correctie.

Dit biedt configureerbare meting routes voor een plant of een proces, waardoor het ideaal is voor gebieden met meerdere locaties die regelmatige controle bv vereisen. In kooksproductie. Routes worden geconfigureerd in de Logger software en geüpload naar de Cyclops thermometer, voor het eenvoudig bekijken.

Een viercijferige code toegewezen aan elke temperatuurmeting langs de route kunt voorgedefinieerde informatie over de uitstraling van het materiaal op elke locatie binnen het productieproces, samen met de datum en tijd, om te worden opgenomen. Deze functie behoudt Cyclops reputatie voor het leveren van de hoogste kwaliteit van de gegevens.

Een woordvoerder van Ametek Land Instruments zei: “Klanten zijn op zoek naar remote en on-the-move toegang tot gegevens en dit is de eerste in een reeks van nieuwe, innovatieve applicaties die zijn ontworpen om de bruikbaarheid van onze Cyclops product familie te verbeteren. De nieuwe App neemt echt niet contact temperatuurmeting naar een geheel nieuw niveau, zodat gebruikers temperatuurmetingen automatisch inloggen op vooraf gedefinieerde routes. ”

Zodra de gebruiker temperatuurmetingen genomen en deze zijn automatisch opgenomen door de nieuwe Cyclops Logger app De data kan worden gedownload, nogmaals met de Bluetooth-mogelijkheden, een desktop.

Alsmede verbetering van de bruikbaarheid, de Logger App verbetert de veiligheid – Cyclops eist nu al slechts één hand te bedienen, die gebruikers in staat stelt om zich te stabiliseren op de veiligheid rails tijdens de meting, terwijl de app bouwt voort op deze automatisch opslaan van de temperatuurmetingen.

Dat betekent dat er geen noodzaak om handschoenen te verwijderen, of handmatig opnemen temperatuur op elk punt locatiespecifieke. Dit is bijzonder gunstig in vijandige omgevingen, terwijl het opslaan van een aanzienlijke hoeveelheid tijd en nauwkeurigheid verbeteren. De exploitant neemt gewoon een temperatuur lezing met de ergonomisch ontworpen Cyclops apparaat, terwijl het dragen van volledige veiligheidskleding, met de smartphone automatisch het verzamelen van alle gegevens uit bijvoorbeeld een beveiligde zak binnen en kledingstuk.

Introductie van de app een aanvulling op de thermometer de bestaande capaciteit van het verzenden van temperatuurmetingen via Bluetooth en USB-connectiviteit naar een mobiel apparaat of PC-aansluiting.

Cyclops is toonaangevend assortiment van hoge kwaliteit, hoge nauwkeurigheid draagbare contactloze thermometers van de industrie. Het maakt gebruik van high-definition, camera kwaliteit, volledig focuseerbare lenzen om ervoor te zorgen de kleinste spotafmeting metingen kunnen worden genomen op een afstand met behulp van infrarood-technologie.

Voor het downloaden van nieuwe AMETEK Land Cyclops Logger App gratis, bezoek Google Play Store

Alle datalogger software mogelijkheden Ametek-Land.com

Kijk voor meer informatie op www.landinst.nl

Stel Uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.