Cyclops L

Cyclops L serie

Met het intern kunnen verzamelen en opslaan van data, de configureerbare route functie en de bijpassende software van de nieuwe Cyclops Logger, bevestigt AMETEK Land maar weer dat het de absolute leider is op het gebied van high-quality, portabel en contactloze temperatuurmetingen.

Vier nieuwe modellen
Er zijn vier nieuwe modellen in de Cyclops L serie, die tussen de 200 ˚C en de 3000 ˚C kunnen meten. Zij hebben een breed scala aan toepassingsgebieden waaronder vloeibaar metaal, staal- en glasproductie, ovens en vele anderen.

Route Manager Functie
De Cyclops L serie bevat een nieuwe Route Manager functie, wat gebruikers in de gelegenheid stelt een route in te stellen rond een bedrijf door de locatie te herkennen aan een beschrijving, een emissiegraad, een raam-correctie factor (indien van toepassing) en een unieke identificatie (een beschrijving). Deze Route Management functie biedt dus de mogelijkheid tot complete en perfecte herhaling van eerder uitgevoerde lezingen. Dit maakt de thermometer het ideale gereedschap om in te zetten voor het geregeld en betrouwbaar monitoren van meerdere locaties.

Hoge Capaciteit voor data verzamelen
De Cylops L thermometer kan wel 9.999 temperatuur metingen opslaan. Deze metingen kunnen worden gedownload met de bijbehorende Cyclops Logger software voor verdere analyse en vergelijkingen.

Nieuwe Software Cyclops L op Mobiel apparaat
De Land Cyclops Logger (Cyclops L) software biedt gebruikers de mogelijkheid om met een Land Cylops portabel thermometer te verbinden om de metingen te bekijken, te analyseren en om temperatuurmetingen die op dat moment worden uitgevoerd live te volgen. Deze connecties tussen de Cyclops Logger thermometer en een mobiel apparaat of een computer kunnen tot stand komen via Bluetooth® of een USB-kabel

Verschillende modellen voor verschillende toepassingen
Deze betrouwbare, op batterij werkende thermometers met zeer hoge nauwkeurigheid kunnen toegepast worden bij een breed scala aan werkgebieden, waaronder metaal gieterijen, staal fabricage, glasbewerking, petrochemische bewerking en laboratorium/onderzoek en ontwikkeling. Vanwege het door-de-lens kunnen zoeken naar een geschikt meetpunt en een lens die continue scherp gesteld kan worden hebben de thermometers uitmuntende precisie. Constante en lange-termijn metingen verzekeren de betrouwbaarheid van de metingen.

Uitmuntende schade protectie
De nieuwe Cyclops L thermometers zijn gemaakt met een nieuw, industriële rubberen omhulsel voor extra bescherming tegen beschadiging. Bovendien hebben de thermometers een nieuwe lenskap voor verdere bescherming.

Volle UKAS uitlijning mogelijk
Cyclops L thermometers kunnen worden gecertificeerd door Amerikaanse en Engelse laboratoria die volgens erkende internationale standaarden ISO 17025 geaccrediteerd zijn.

Kijk voor meer informatie op www.landinst.nl

Stel Uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.