SPOT server Software

SPOT Server Software

AMETEK LAND heeft een nieuwe innovatie geïntroduceerd om haar SPOT pyrometer aanbod van contactloze infrarood thermometers welke het mogelijk maakt om gelijktijdige opslag en analyse van gegevens van maximaal 40 spot thermometers te doen.

De nieuwe LAND SPOT Server Software bouwt voort op de kenmerken van de SPOT Viewer en stelt gebruikers in staat om live en historische gegevens te vergelijken van meerdere thermometers. Dit heeft vele voordelen zodat de gebruiker inzicht krijgt in procestrends en een grotere efficiëntie en productiviteit kan realiseren.

De software heeft een overzicht venster, waar gebruikers gegevens kunnen visualiseren van maximaal 20 SPOT Thermometer op één scherm. Het venster geeft direct de controle en bediening van elke SPOT thermometer. Gebruikers kunnen aangepaste criteria definiëren om bij belangrijke gebeurtenissen alarm te slaan en te bepalen hoe de data moet worden verwerkt en opgeslagen. Elke thermometer kan onafhankelijk worden geconfigureerd, waarbij de vrijheid bestaat om de opslag interval, temperatuur, de omgevingstemperatuur en de emissiefactor te definiëren.

SpotServerOverviewScreenshot_lDe Calibration functie binnen SPOT Server Software stelt gebruikers in staat om de kalibratie van hun SPOT infrarood thermometer controleren, hetzij als veld of laboratorium kalibratie.
Gegevens kunnen worden opgeslagen in Microsoft SQL XML of tekstbestanden. De Microsoft SQL-database biedt een archief dat complexe data queries en de mogelijkheid van centrale data-integratie en rapportage ondersteunt. Gebruikers kunnen eenvoudig gegevens te exporteren naar een Excel-bestand voor offline analyse met behulp van standaard commerciële analyse-instrumenten.

Voor een gratis 30 proef versie van de SPOT Server Software, kunt u contact met ons opnemen.

Stel Uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.