SPOT ALUMINIUM EQS Upgrade

UPGRADE AET, AQT of AST Aluminium Pyrometer

Wij zijn verheugd om het upgrade voorstel van AMETEK Land aan te beiden aan onze gebruikers van de huidige System 4 aluminium pyrometers om deze te kunnen op waarderen naar de nieuwe SPOT AL EQSSPOT AL EQS (Aluminium Extrusion, Quench and Strip) Pyrometer.

SPOT AL EQS – Extrusion, Quench and Strip
Hoge accurate en betrouwbare contactloze infrarood pyrometer voor de Aluminium Extrusie en Aluminium Strip Industrie.

De nieuwe SPOT AL EQS, Extrusion, Quench en Strip pyrometer, is specifiek geschikt voor de aluminium industrie waaronder de extrusie pers uitgang, extrusie pers quench zone en strip productie. Uitgerust met een state-of-the-art detector gecombineerd met de meeste uitgebreide data verwerking en algoritmes levert deze infrarood thermometer een extreem nauwkeurige en herhaalbare temperatuurmeting zelfs met de lage emissiviteit zoals kenmerkend voor de aluminium industrie.

UPGRADE system 4 AET, AQT of AST Aluminium Pyrometer

Bij de UPGRADE van een huidige System 4 Aluminium (AET), Quench (AQT) en Strip (AST) pyrometer naar de nieuwe SPOT AL EQS ontvangt u GRATIS een System 4 / SPOT Water Cooled Jacket Adapter Kit of Power over Ethernet Digitale Kabel (5 of 10 meter) per nieuwe SPOT AL EQS pyrometer.

Deze aanbieding is geldig tot 31 maart 2017!