machine onderhoud

Asset Mananagement Filtration Station

De Asset Mananagement Filtration Station (AMFS) is de nieuwste generatie filtratie en monitoring oplossingen van Schroeder Industries. De AMFS maakt een geschiedenis logboek aan van al uw hydrauliek en smeer- vloeistoffen om te zorgen dat er een maximale return wordt behaald.

Uitgerust AMFS Schermafbeeldingenmet een industriele touch-screen computer en custom software worden runs en uitslagen secuur ingezet en bijgehouden voor elke machine. Na elke afzonderlijke run wordt er een specifiek rapport gegenereerd in een spreadsheet (MS Excel) waarin de vloeistof conditie wordt bijgehouden. Olie reinheid en water verzadiging worden direct inzichtelijk. Zowel achteraf in het rapport als real-time op de gemonteerde computer.
Met behulp van de touch-screen computer kan de AMFS simpel worden ingesteld om door te werken tot een bepaald ISO-niveau, waarna hij automatisch afsluit. U heeft er geen omkijken meer naar!

Hiernaast geeft het display een grafische weergeving van het opschoon-proces van de vloeistof en het beoogde reinheids-niveau. En elke nieuwe run wordt er een nieuw Tab-blad in de spreadsheet aangemaakt voor een duidelijk overzicht. Ideaal voor trend analyse!

Flow rating 19 l/min
Motor 1.5 HP – 15 FLA bij 120 volt AC
Viscositeit tot 216 cSt
Werkzame Temperatuur -29°C to 65°C
Bypass setting Cracking: (2 bar) x 2
Geschikt voor Alle hydraulische vloeistoffen op petroleum-basis.
Ook geschikt voor Viton®
Dimensies 675 x 641 x 1270 mm
Gewicht 90 kg

Download Datasheet Schroeder Industries

Asset Mananagement Filtration Station

Stel Uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.