BDC Diesel Filtratie

BDC Diesel Filtratie

Water en vuil in diesel beschadigt niet alleen de machine, maar verkort bovendien de levensduur van de diesel. Water ontstaat onder andere door condensatie. Speciaal voor het reinigen van zeer vervuilde diesel presenteert Solinas Benelux de BDC Bulk Diesel Cart van Schroeder Industries. De BDC diesel filtratie Cart is uitgerust met een nieuwe brandstof/water scheidingsfiltratie technologie en scheidt het vrije water van de brandstof door middel van 3 verschillende fase technologieën, waardoor deze high efficiëntie elementen een hoog rendement realiseren met een single pass technologie en gelijkertijd kunnen reinigen tot 1 micron in ultra-zwavelarme diesel (ULSD) en biodiesel brandstoffen!

Bovendien bevat deze unit een speciaal pre-zakfilter dat microbiële groei verwijderd en verontreiniging door deeltjesvervuiling, veroorzaakt door bijvoorbeeld roest, vermindert tot 5 micron. De unit reinigt 95 liter per minuut. Deze BDC unit diesel filtratie is erg geschikt voor kidney-loop reiniging van grote, zeer vervuilde reservoirs of tanks. Het is een mobiele diesel filtratie unit, die zelfstandig opereert door middel van de gemotoriseerde pomp. Deze pomp werkt op 220 Volt en heeft een stekkerkoord van 7 meter. Het water wordt handmatig afgevoerd zonder dat de efficiënte coalsing filterelementen dienen te worden vervangen.

Het reinigen van de brandstof gaat met en snelheid van 95 liter/minuut en zorgt voor betere functionaliteit van uw machines, waardoor de onderhoudskosten gereduceerd kunnen worden. Daarnaast zal er minder onderhoud nodig zijn en blijft uw machine dus langer, op volle kracht, in bedrijf! Het verwijderen van het water en het vuil uit de brandstof zorgt er bovendien voor dat ook de brandstof zelf langer bruikbaar is.

Solinas Benelux is al sinds jaar en dag specialist in olie- brandstoffiltratie. De 3 fase technologie van Solinas geeft u betere bescherming.

Stel Uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.