Eerste Hulp voor Olieconditie

Waarom is de gezondheid van olie belangrijk?
OlieconditieHydrauliek en smeerolie systemen vertrouwen op een schone en gezonde olie waarmee de systemen betrouwbaar en op hun best functioneren.
Echter, olie kan snel degraderen als reactie op water, zuurstof en warmte wat leidt tot een verandering in de samenstelling en viscositeit en de opbouw van verontreiniging. Ongezonde olie ontstaat tijdens bedrijf of al gedurende de opslag, wat resulteert in kostbare reparaties door corrosie, plakkende kleppen, wrijving en slijtage.

“80% van alle hydraulische & smeer problemen wordt veroorzaakt door water en verontreiniging”

Standaard filters op een machine, werken niet op een filtratieniveau welke laag genoeg is om de degradatie impact te voorkomen van hydrauliek en smeeroliën. Solinas levert een pakket aan producten en diensten gericht op elk aspect van de olieconditie om er zo zeker van te zijn dat deze altijd in topconditie is. Dit door het vertragen van de olie degradatie door het verwijderen van water en het verwijderen van degradatie producten nog voordat deze vervuiling zich vormt tot sludge, afscheiding en varnish. Wij zijn uw eerste hulp in het optimaliseren van de machine prestaties en het verbeteren van de betrouwbaarheid en zorgen dat de opgeslagen olie en machines langer meegaan, niet voor niets is onze slogan:

Your Machine Condition Is Our Pride

 

FirstAid1Eerste Hulp voor Diagnose en Preventie

Het testen van de kwaliteit en conditie van de olie is belangrijk. Onze geavanceerde diagnose en preventie oplossingen zijn onder ander olie test kits, deeltjestellers en gespecialiseerde onafhankelijke laboratorium ondersteuning waarmee u problemen met de olie kunt ontdekken nog voordat het te laat is.

FirstAid2Eerste Hulp voor Behandeling

Wij begrijpen de olieconditie. Ons pakket aan filtratie producten biedt u de mogelijkheid om de olieconditie op een effectieve manier te behandelen waardoor de levensduur wordt verlengt en de prestaties van de hydraulische en smeersystemen wordt gewaarborgd. Solinas levert complete oliefiltratie oplossingen die u het vertrouwen geven dat wat de applicatie ook is, de olie gezond en fit is en klaar om te presteren.

FirstAid4Eerste Hulp voor Individuele Behoefte

Met expert ontwerpers en bouwers van klant specifieke filtratie systemen, kunnen wij verzekeren dat u de juiste oplossing krijgt wat de specifieke olieconditie of uitdaging ook is.
Wij weten dat er geen twee projecten gelijk zijn. Dat is de reden dat er naast een indrukwekkende verscheidenheid aan kant en klare filtratie oplossingen we ook op maat gemaakte oplossingen bieden die overeenkomen aan uw behoefte.

FirstAid3Eerste Hulp voor Gezondheid

Gelijk aan de menselijke gezondheid, is er niet een oplossing die garantie geeft voor een goede conditie en functioneren van olie. Door continue te innoveren zijn wij bewezen en gekwalificeerde experts op het gebied van de olie gezondheidszorg geworden. Wanneer u advies, consultancy, site-services, training of in nood huurunits nodig heeft, vertrouw op Solinas.

wij brengen uw olieconditie  in topconditie