Minimess stikstofgas oplaadkits

Solinas presenteert de minimess stikstofgas oplaadkit, deze nieuwe kits bestaan uit ventielen voor het opladen van gas die gemakkelijk in het gebruik zijn en bijvulkits die gegarandeerd lekvrij zijn. De kit kan o.a. gebruikt worden voor het opladen en ontladen en het testen van de druk van hydraulische accumulatoren.

De al bestaande Minimess productlijn wordt hiermee uitgebreid. De zogenaamde stikstofgas oplaadkits kunnen aangesloten worden op een systeem in werking, zonder dat er gas verloren gaat. De Minimess oplaadventielen hebben een dubbele werking omdat zij zowel geschikt zijn voor het opladen als het ontladen tot wel 630 bar. De oplaadventielen zijn te koppelen door middel van een betrouwbare schroefkoppeling.

De voordelen

Er zijn veel soorten adapters beschikbaar voor veel verschillende modellen accumulators of andersoortige al bestaande aansluitingen. De kit garandeert volledige lekvrije werking: er is sprake van <2 x 10-5 mbar l/s, bij temperaturen van -40˚C tot +135 ˚C. De kit maakt gebruik van de alom bekende en bewezen werkende Minimess technologie met soft seat schotelkleppen en aansluitingen op een microbore slang- of een Minimess vrouwelijke -aansluiting, beschikt over een Militaire goedkeuring.

Er is een breed aanbod aan oplaadkits voor verschillende typen accumulatoren, geschikt voor verschillende budgetten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Solinas Benelux, waar deze kits te verkrijgen zijn.

Stel Uw Vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.