Vuilvangst Capaciteit

Vuilvangst Capaciteit

De waarde van de vuil-vasthoudende capaciteit van olie filters

De waarde van de vuilvangst capaciteit van olie filters

Misschien wel het belangrijkste aspect aan een oliefilter is het vangen en vasthouden van vuildeeltjes. Dit staat bekend als de vuilvangst capaciteit. Leer over de aspecten die bijdragen aan hoe goed een filter vervuiling vast houdt alsmede andere dingen bij het kiezen van een oliefilter.
Meer Informatie

De beste manieren om roest en corrosie te voorkomen

De beste manieren om roest en corrosie te voorkomen

Roest en corrosie zijn schadelijk voor elk betrouwbaarheids plan. De beste manier om dit te voorkomen is om metaal niet in contact te laten komen met water, lucht of zuur. Met andere woorden, roest en corrosie moet je aanpakken bij de wortel om het te voorkomen.
Klik Hier

De oorzaken van nitratie in motor olie

De oorzaken van nitratie in motor olie

Nitratie is een ongewilde conditie van de olie waarbij er opgeloste- of onopgeloste stikstofoxide deeltjes in de olie terecht komen. Om de oorzaak hiervan vast te stellen, moet u eerst begrijpen welke factoren effect hebben op het stikstofoxide gehalte en wat dit veroorzaakt.
Bekijk de oorzaak

Signalen van te weinig smering

Signalen van te weinig smering

Als er te weinig smeermiddel in een mechanisch systeem zit, zal er oppervlakte contact ontstaan. Als 2 oppervlaktes langs elkaar schuren ontstaat er wrijving., en hierdoor wordt warmte geproduceerd. Bekijk welke andere signalen er nog meer op duiden dat uw machine te weinig smeermiddel heeft en op welke manier u dit het effectiefst tegen kunt gaan.
Klik Hier