dataconnect

Olieanalyses Digitaal Beschikbaar via DataConnect

DataConnect Olieanalyse 4.0, een nieuwe manier om vloeistof en olieanalyses te beheren.

Deze nieuwe mogelijkheid, ontwikkeld door onze IT Development Team, zorgt ervoor dat u automatisch de laatste olieanalyse resultaten ontvangt vanuit HORIZON en heeft hiermee een directe integratie in uw eigen CMMS systeem. Zo wordt het eenvoudiger om analyses uit te voeren en bent u altijd op de hoogte van de laatste olieanalyse resultaten. Wij noemen dit DataConnect.

Direct de olieanalyse resultaten in uw eigen software

koppel uw olieanalyse resultaten met dataconnectDe voordelen om alle informatie in één systeem onder te brengen zijn duidelijk. Het biedt niet enkel een beter beeld van het onderhoudsprogramma, maar het geeft ook meer flexibiliteit om snel te reageren op de analyse resultaten. Door de efficiëntie van het onderhoudsprogramma te maximaliseren, kunt u ook:

  • De bedrijfsdoelstelling beter bereiken
  • Rendement verhogen op uw investering
  • Uw waarde bewijzen aan het management

Met behulp van DataConnect heeft u alle informatie die u nodig heeft op een plaats. Niet meer van het ene programma naar het andere. Niet meer proberen verbanden te leggen tussen de gegevens. Wat u ook wilt analyseren of welke gegevens u wilt bekijken, u doet alles vanuit uw eigen programma.

Voorkom onnodig overtypen van data met dataconnect

Heeft u interesse in deze service:

  1. Bespreek het met uw IT afdeling hoe u met DataConnect kunt profiteren van de bestaande systemen.
  2. Stuur een verzoek voor DataConnect naar ons per email eoilreports@solinas.nl en vermeld hierbij uw IT contactpersoon.
  3. Onze IT afdeling neemt dan contact op om een verbinding tussen uw systeem en DataConnect tot stand te brengen.

Onze IT en ontwikkel teams werken constant om de gebruikerservaring te verbeteren door nieuwe innovatieve functies toe te voegen aan HORIZON. Als u vragen heeft over hoe Olie Analyse 4.0 uw werkzaamheden beïnvloedt, neem dan contact met ons op.