OQSx-EX-II

OQSx Ex II – ATEX Olie Kwaliteit Sensor

De wereldleider op het gebied van Olie Kwaliteit Monitoring, Tan Delta Systems, heeft de OQSx Ex II gelanceerd een ATEX olie kwaliteit sensor, hiermee wordt de bestaande productreeks van real-time OQS Olie Kwaliteit Sensoren voor de conditie monitoring van olie uitgebreid met een ATEX zone 2 gecertificeerde sensor.

De OQSx Ex II is een continue en uiterst accurate olie conditie monitoring sensor met een gecertificeerde detectie gevoeligheid. Tan Delta’s unieke Full Spectrum Holistic (FSH) technologie levert real-time inzicht in de olie conditie van synthetische of minerale oliën in elke industriele applicatie zoals motoren, tandwielkast, hydrauliek en transformatoren. Elke verandering in de kwaliteit of conditie, veroorzaakt door slijtage en/of vervuiling wordt direct gedetecteerd, nauwkeurig gemeten en gerapporteerd.

FSH™ olie conditie monitoring levert een uniek inzicht in de status en gezondheid van installaties en zorgt voor lagere onderhoudskosten, hogere efficiëntie, verbeterde betrouwbaarheid en een langere levensduur van de installatie. Met een gemiddelde (ROI) terugverdientijd van minder dan 6 maanden hebben al vele toonaangevende bedrijven in de scheepvaart en transport tot energieopwekking en mijnbouw de financiële voordelen gezien en ondervonden van de Tan Delta technologie.

Chris Greenwood, Managing Director said: “Tan Delta is a technology driven company and this innovation is another world first. We are the first and only company to develop technology that enables truly complete oil condition monitoring in real time, and now we are the first to produce an ATEX certified sensor solution. The OQSx Ex II opens new possibilities for our customers to increase their profits through the intelligent application of advanced oil condition monitoring.”

Tan Delta Systems is de wereld marktleider op het gebied van olie conditie monitoring technologie en systemen die de bedrijfskosten kunnen verlagen. De unieke FSH™ technologie zorgt ervoor dat de verandering van de oliekwaliteit wordt gedetecteerd en gerapporteerd in real-time. Tan Delta’s olie conditionering producten worden wereldwijd toegepast om kosten te besparen en de winst te vergroten.

ATEX Olie Kwaliteit Sensor

Het bewaken van de olie kwaliteit en de conditie van de olie draagt bij aan het verminderen van de operationele kosten voor machine onderhoud en verhoogt de productiviteit. Hierdoor is de gemiddelde terugverdientijd van een OQS sensor minder dan 6 maanden.

ATEX Olie Kwaliteit Sensor

Verleng de onderhoudsinterval
met 30% tot 50%

ATEX Olie Kwaliteit Sensor

Verleng de levensduur
met 25%

ATEX Olie Kwaliteit Sensor

Verhoog de productiviteit
met 10% tot 20%